Βιογραφικό

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ - ΡΑΦΗΝΑ

Δημήτρης Χαρδαλούμπας - ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ , ΡΑΦΗνΑ

Δ. ΧΑΡΔΑΛΟΥΜΠΑΣ

Σύντομο βιογραφικό.

Ο Δημήτρης Χαρδαλούμπας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε , κατόπιν πανελλαδικών εξετάσεων, στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Ιατρικής Σχολής στην Αλεξανδρούπολη. Εκπαιδεύτηκε στο Νοσοκομείο «ΚΑΤ» Αθηνών και στο “Southampton General Hospital” της Αγγλίας . Εργάστηκε δυο χρόνια ως επίκ. Επιμελητής Β’ στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, οπού και διεκπεραίωσε πάνω από 700 χειρουργικές επεμβάσεις , ενώ παράλληλα ήταν ιατρός της ΠΑΕ Πανσερραϊκός κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-2013.


Ο Ιατρός εκπόνησε την διδακτορική του διατριβή στο Καποδηστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών την περίοδο 2004-2009, αντικείμενο της μελέτης "Χειρουργικές Λοιμώξεις". Αποφοίτησε με βαθμό "Άριστα ".

Ο χειρουργός - ορθοπεδικός Δημήτρης Χαρδαλούμπας διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στη Νέα Μάκρη Αττικής, και εξυπηρετεί τις περιοχές του Μαραθώνα και της Ραφήνας. Στην ιστοσελίδα του θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες τόσο για το βιογραφικό και το έργο του Ιατρού Δ. Χαρδαλούμπα, όσο και χρήσιμες πληροφορίες για παθήσεις που σας ταλαιπωρούν.

Τι είναι η Ορθοπαιδική: Ορθοπαιδική είναι ένας κλάδος της ιατρικής που επικεντρώνεται στους τραυματισμούς του σκελετικού συστήματος , συμπεριλαμβανομένης της σπονδυλικής στήλης και των τραυματισμών των αρθρώσεων ή παραμορφώσεις . Οι Ορθοπαιδικοί θεραπεύουν σπασμένα οστά, προβλήματα των ορθώσεων όπως η αρθρίτιδα και εκφυλιστικές παθήσεις, όπως η οστεοπόρωση. Αντιμετωπίζουν, επίσης, αθλητικές κακώσεις, λοιμώξεις, συγγενείς παθήσεις, και όγκους στα οστά.

Η εκπαίδευση και η κατάρτιση για να γίνει ένας ορθοπεδικός γιατρός διαρκεί περίπου 12 χρόνια , με έξι χρόνια στην Ιατρική Σχολή ( προπτυχιακά και μεταπτυχιακά ) , καθώς και έξι χρόνια ειδικότητας.

Αν και η χρήση ιντερνέτ μπορεί να παράσχει πλήθος πληροφοριών, ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, τον αντικαταστάτη του σωστού ιατρού, ο οποίος στηριζόμενος στις γνώσεις και την εμπειρία του θα σας κατευθύνει σωστά, θα σας απαλλάξει από τα προβλήματα υγείας και θα σας προστατεύει από τις κακοτοπιές που σας προσφέρουν οι μη ειδικοί επαγγελματίες


Τελευταία Νέα

Χ. Καραβασίλη 14, Τ.Κ. 19005, Νέα Μάκρη Αττικής
Τηλ. Ιατρείου: 22940 999 94 , Κιν.: +30 6945 913 495